Заповядайте в модно ателие Nina’s Dress, за да създадем заедно мечтаната рокля за важните за вас моменти!

@nina.s.dress

Как да ни намерите?
Facebook
Instagram
  •  От кухнята   •  Запечатайте сватбата си с целувка

Запечатайте сватбата си с целувка

Започвайки тази тема, съм длъжна да Ви предупредя, че това е мое лично виждане за света, и не съм се родила с него, а трябваше да ” изям доста сол”, за да го виждам по този начин. А той, светът,се движи и се променя с бързина, над която ние, хората, нямаме власт и която не можем да проумеем. Затова, живеейки в тези несигурни времена, е жизнено важно да запазим старите завети, оставени ни от предците на нашия род досега, но все пак пречупени през модерното и новото.

Съхраняването на живото и продължаването на рода са най- важните ценности за човек, затова сватбата, която отбелязва създаването на ново семейство, е особено голям празник.

Мило е да видиш как хората се събират, за да отпразнуват една магия. Смея да твърдя, че срещам любовта и благодарността на хората, прекрачили прага на нашето ателие. Тази любов ме вдъхновява да творя. При среща с всяка бъдеща булка правим всичко възможно да стигнем до нейната същност и това какво иска да покаже, обличайки своята сватбена рокля. Та нали точно роклята е символ на новото, бялото, истинското, което предстои на младото семейство?!Често се случва в процеса на работа момичетата да променят първоначалната си идея , но и в такива случаи правим всичко възможно, за да получат съвършена, нежна и елегантна рокля от ” Nina’s Dress”. Вдъхновени от различни платове и дантели и от възможността да сътворим нещо уникално, стигаме до идеята всяко момиче да сътвори с наша помощ рокля за себе си. Стараем се да бъдем гъвкави, леко класически, но все пак запомнящи се и оригинални.
 
В последно време, забързани в ежедневието и попаднали в плен на трескава подготовка за това събитие, повечето младоженци, са толкова отегчени и изморени преди самия ден, че дори нямат търпение да свърши. Има цели наръчници и списъци с нещата, които трябва да се отметнат. Така се загубват някъде по пътя до заветното ” Да”. Точно затова пък, други въобще не предприемат  такова събитие.
Накрая, мили момичета, ви моля да не спирате да мечтаете за своята сватба!Когато облечете бялата рокля, очите казват повече от езика!Необяснимата магия и непрестанните усмивки на вашите близки ще топлят сърцето ви за цял живот. Думата” Горчиво” остава в съзнанието, а вие запечатвате с целувка този момент, защото тя символизира свързването на душите на булката и младоженеца.

Завършвам с думи на мой любим автор:

” Любовта няма етикети, няма определения, любовта е жива вода, влюбеният е душа от огън. Светът се върти по друг начин, когато огънят обикне водата.”

Коментари

 • Петя Кръстева
  Reply
  20/11/2020

  Невероятен творец. Ако искате компетентно и точно мнение това е човека. Човек с главно Ч,защото в сегашния забързан и сив свят малко са хората като нея. Никога няма да Ви подведе, толкова креативна личност е, че може спокойно да й се доверите.

 • Петя Кръстева
  Reply
  21/11/2020

  Безброй благодарности на невероятната дизайнерка Нина Парапанова.Това е човек с главно Ч, защото в тоя сив и бездушен свят малко останаха хората като нея.Никога няма да Ви подведе и ще Ви насочи към това което е точно за Вас.

 • Севим Петрова
  Reply
  17/01/2021

  Изключителна възможност този толкова специален ден да се превърне в невероятно усещане за Принцеса от приказките. Човек, който знае тънката граница да си едновременно принцеса и Себе си. Невероятна!!!!

 • Таня Кьоровска
  Reply
  18/01/2021

  Бях класна на абитуриенти. Запознах се с Нина, търсейки подходяща рокля за мен. Не съм с перфектни форми , но тази жена ме накара да се чувствам спокойна и специална. Невероятен творец! Много точна, добра и усмихната. Успя да ми ушие прекрасна рокля, всички много ме харесаха, но най-важното е че аз се харесах. Благодаря на целия екип!

 • Веселина Ганева
  Reply
  19/01/2021

  Много е трудно да си забележим сред богато разнообразие! Вашият екип е такъв, изящните рокли, които се създавате – също! От хиляди рокли моята ме откри именно чрез вас! Благодаря за топлото отношение, за професионализма и за разкошното ,, бижу,, , с което се чувствах неотразима в най-специалния за мен ден!

 • Венера Паничарова
  Reply
  26/01/2021

  Уникални произведения на изкуството, спиращи дъха….. За мен беше чест да нося рокля, създадена от невероятно талантлив дизайнер като Нина! Благодаря ти, че направи специалния ми ден още по-незабравим!

 • snezha.demerdzhieva@gmail.com
  Reply
  30/01/2021

  Горещо препоръчвам!Отлично съдействие и професионално отношение !

 • Румяна Стоянова
  Reply
  16/04/2022

  Имах щастието да се докосна до изкуството и таланта на прекрасната Нина Парапанова.
  Препоръчвам да не се колебаете и да се доверите на професионалист като нея, защото превръща всяка мечтана рокля във реална за нас приказка!
  Специално, много благодаря на Нина, за това че успя да направи мечтаната от мен рокля реална и приказна!

Сподели мнение